Wees voorbereid met de SOL Emergency Bivvy Bag

Wees voorbereid op het onbekende met de Emergency Bivvy Bag van Survive Outdoors Longer. Je bent misschien een doorgewinterde buitenmens, maar weet nooit wanneer je verdwaalt, gewond raakt of vast komt te zitten bij slecht weer, en dat je noodopvang nodig hebt. Deze situaties gebeuren meestal heel snel en er is niet vaak tijd om een ​​schuilplaats te bouwen. In een geval als dit, of als je merkt dat je extra onderdak nodig hebt, kan dit stuk uitrusting je redden. Deze bivvy-tas is gemaakt voor noodgevallen: de kleur maakt je zichtbaar voor anderen en het meegeleverde fluitje helpt je om gehoord te worden.

Deze bivvy is gemaakt van scheurbestendig, met aluminium gecoat polyethyleen en reflecteert 90% van je lichaamswarmte naar je terug, waardoor levensreddende warmte wordt geboden en is afgedicht om je te beschermen tegen wind, regen en sneeuw. Ultralicht en compact, de Emergency Bivvy XL past gemakkelijk met twee personen, wat betekent dat je één bivvy-tas kunt inpakken als bescherming voor jullie beiden. Met een gewicht van slechts 5,8 oz is deze bivvy voor twee personen een kleine maar potentieel levensreddende toevoeging aan je overlevingsuitrusting, auto, huis, fietstas, wandelrugzak en kampeeruitrusting. Wanneer hij binnenstebuiten is gekeerd, doet de bivvy-tas ook dienst als nooddeken, zodat je jezelf kunt wikkelen in de warmtereflecterende warmte terwijl je je kamp opzet, voetbalwedstrijden kijkt of geniet van de sterren. Met deze bivvy heb je gemoedsrust, wetende dat je voorbereid bent met de noodopvang die levens heeft gered in de zwaarste buitenomstandigheden.

Noodslaapzak of deken voor 2 personen
Stap alleen of met een vriend of vriendin in deze extra grote bivvy en gebruik hem als slaapzak voor een onverwacht avondje uit. Keer de bivvy binnenstebuiten om als nooddeken te gebruiken als je nog niet klaar bent om te gaan liggen.
90% warmtereflectie
Blijf warm in de felste omstandigheden met een bivvy die 90% van je lichaamswarmte naar je terugkaatst om warmteverlies te voorkomen en warme lucht vast te houden. Door de bivvy-tas te delen met een vriend, bouw je extra warmte op.
Lichtste 2-persoons bivvy op de markt
Neem deze bivvy-tas mee voor kamperen, wandelen of fietsen voor een noodopvang waar u en uw partner op kunnen vertrouwen – hij weegt slechts 5,8 oz. en is de grootte van een 12 oz. frisdrankblikje wanneer verpakt, maar meet 84 “x 60”.
Duurzaam, herbruikbaar en stil
Vertrouw erop dat je opvang je niet in de steek zal laten of onnodige stress zal veroorzaken. In tegenstelling tot mylar of polyester, is deze bivvy gemaakt van stil, scheurbestendig materiaal dat niet in stukken scheurt als het wordt doorboord of je zenuwen rafelt door luid in de wind te rammelen.
Bescherming tegen wind, regen en sneeuw
Bescherm jezelf tegen de elementen. Deze waterdichte bivvy heeft gesealde naden en waterdicht, winddicht materiaal om je droog en warm te houden, wat de natuur je ook brengt.

Voor meer informatie bezoek: survivaloutdoorslonger.com

opmerkingen

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Rivanights
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart