Ga deze winter met je kinderen ijsvissen

Op zoek naar een andere manier om je kinderen deze winter naar buiten te krijgen? Bundel ze en ga naar een bevroren meer voor een dagje ijsvissen. Dit is het tweede jaar dat ik mijn zoontje van peuterleeftijd heb meegenomen om te vissen op hard water en elke keer dat we gaan, kunnen we iets langer buiten blijven dan voorheen.

Zoals elke buitenactiviteit die u aan uw kind voorstelt, is voorbereiding de sleutel, samen met het stellen van realistische verwachtingen. Hier zijn vier manieren om ervoor te zorgen dat uw kinderen een plezierige tijd hebben tijdens het ijsvissen.

Een warm kind is een gelukkig kind

Het laatste wat je wilt is om het een vroege dag te noemen omdat je kind het te koud krijgt. Dat betekent goede lagen van top tot teen, vooral als je buiten aan het vissen bent. Om extra warm te blijven, overweeg dan om een ​​permanent vishuis te huren bij een resort of gidsdienst. Het vishuis wordt verwarmd, gaten zijn waarschijnlijk voorgeboord en uw kinderen zullen veel gelukkiger zijn. Het is ook een geweldige optie als je nog niet bekend bent met ijsvissen!

Breng gerelateerd entertainment mee

In de perfecte wereld zou mijn zoon zich vermaken door alleen te vissen, maar dat is meestal niet het geval. Ik pak een container vol met visserijgerelateerd entertainment, waaronder:

 • 123 IJsvissen – Ik heb een kinderboek met flappen geschreven over ijsvissen. Het leert kinderen tellen terwijl ze ook de terminologie en uitrusting van het ijsvissen ontdekken. Ik heb het gedroomd nadat ik mijn zoon wilde leren over mijn favoriete winteractiviteit tijdens het laagseizoen. Hij vindt het heerlijk om naar de crappies in het boek te wijzen en de crappies dan in het echt te zien.
 • Print kleurplaten van verschillende vissen en neem kleurpotloden mee
 • Een vislogboek of notitieboekje waarin we kunnen tekenen en aantekeningen kunnen maken over de verschillende vissen die we die dag vangen
 • Speelgoed hengel
 • Een bal of een favoriet speeltje

We nemen ook een slee mee voor het geval we een pauze willen nemen van het vissen en buiten willen spelen.

Als je twijfelt, een emmer voorn

Kinderen vermaken zich met de gekste dingen. Ik weet niet zeker wat de verliefdheid is op een emmer witvissen, maar elk kind met wie ik op ijs heb gevist, heeft er zo van geamuseerd. Het is net alsof je naar een dierenwinkel gaat om naar vissen te kijken. Geef een kind een primeur, een emmer witvissen, en ontdek het zelf!

Er zijn nooit genoeg snacks

Een drukke dag op het ijs vraagt ​​om veel van hapjes. Ik neem graag kindvriendelijke voedzame snacks mee zoals:

 • Goudvis crackers
 • Olijven
 • Gedehydrateerd fruit
 • Makkelijk te grijpen fruit en groenten zoals bosbessen, doperwtjes en cherrytomaatjes
 • In blokjes gesneden harde kazen
 • Visgummies met weinig suiker

Om het ijsvissen wat specialer te maken, gebruik ik een opgedeelde tacklebox als snackcontainer. Ik heb gehoord dat sommige mensen het een ‘snacklebox’ noemen. Zorg ervoor dat je de tacklebox labelt met het woord “SNACKS” of een leuke gekleurde krijgt, zodat je kinderen het niet verwarren met de eigenlijke tacklebox.

Download twee gratis kleurpagina’s uit Jenny’s boek “123 Ice Fishing”.

opmerkingen

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Rivanights
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart