5 tips voor ijsvissen met uw hond

Als je een hondenbezitter bent die van het buitenleven houdt, is de kans groot dat je je hond meeneemt op elk avontuur dat je kunt. In de zomer kun je vaak gewoon een paar dingen pakken en op pad gaan. De winter is een ander verhaal, en in deze video heeft Barb Carey het specifiek over ijsvissen. Barb is de oprichter van Vrouwen op het ijs, een groep die vrouwen helpt kennis te maken met de sport van ijsvissen.

IJsvissen met uw hond is een geweldige manier om de middag door te brengen, maar er zijn een paar belangrijke overwegingen om in gedachten te houden. U kent uw hond beter dan wie dan ook, en elke hond is anders, dus hier zijn vijf dingen om rekening mee te houden de volgende keer dat u een dagje gaat ijsvissen.

Koop een groot ijshuis. Je hond zal een stuk gelukkiger zijn als hij zijn eigen ruimte heeft om rond te hangen. In een kleinere ijskelder is het moeilijker voor ze om zich op hun gemak te voelen, omdat mensen er misschien de hele dag overheen stappen. Koop iets dat groot genoeg is voor uw hond en alle anderen.

IJsvissen met je hond

Koop een hondenmand die van het ijs is. Dit is een grote. We weten allemaal hoe graag honden slapen, en ze zullen zich niet op hun gemak voelen als je gewoon een deken op de grond gooit. Op onze laatste ijsvisreis gebruikten we de? DISC-O-BED Hondenmand omdat 1) het is verhoogd, en 2) het is gemakkelijk op te zetten en af ​​te breken.

Zorg voor voldoende water. In de winter is de lucht droog, dus zowel mensen als honden en kunnen snel uitdrogen. Volledig gehydrateerd blijven gaat ook een heel eind om warm te blijven. Zorg ervoor dat uw pup voldoende te drinken heeft.

Houd de haken beschermd. Honden zijn nieuwsgierige wezens en ze gaan voor alles wat er interessant uitziet, vooral felgekleurd kunstaas. Zorg ervoor dat uw haken altijd beschermd zijn en van het ijs af zijn. Zelfs als je net opraakt om een ​​fooi te controleren, is het beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Ken uw hond. Het maakt niet uit hoeveel je van ijsvissen houdt, er is altijd een kans dat je hond het niet zal graven. Je zult kunnen zien of ze zich op hun gemak voelen en plezier hebben, of dat ze er helemaal overheen zijn en naar huis willen. Dit is te hopen dat ze er dol op zijn en dat ze met hun staart gaan kwispelen als je de spullen inpakt om eropuit te trekken!

Bekijk ons ​​interview met Barb Carey voor meer informatie over de Women On Ice-groep.

opmerkingen

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Rivanights
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0