SOL Flat Packs zorgen voor eenvoudige voorbereiding en opruimen

Licht inpakken voor kampeertrips is soms makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als je spullen voor het hele gezin inpakt. Survive Outdoors Longer maakt campingmaaltijden gemakkelijk klaar te maken en op te ruimen met de Set voor platte kommen en zeef en Vlakke spoelbak.

SOL Flat Pack spoelbak

De Flat Pack Sink klapt ook in en kan onder de schalen en zeefset worden geplaatst. Deze spoelbak van 8 liter klapt net zo gemakkelijk open als hij kan instorten. Het is perfect voor het wassen van handen, eten en vuile vaat, en kan ook worden gebruikt om benodigdheden rond het basiskamp te dragen.

Er is zelfs een afvoer aan de onderkant van de gootsteen om vuil water af te voeren. De zijhandgrepen maken het gemakkelijk om aan het eind van de dag grijs water op het kampvuur te dumpen.

SOL Flat Pack Kommen & Zeef Set

De SOL Flat Pack Bowls & Strainer Set wordt geleverd in drie delen, waaronder een kom van 1,5 liter en 2,5 liter, plus een zeef. De set is licht en efficiënt, weegt slechts 21 gram en klapt gemakkelijk in elkaar en nestelt zich in elkaar.

De zeef maakt het bereiden van maaltijden snel en eenvoudig. Was gewoon je groenten en fruit in de zeef en stapel de zeef op de kom van 2,5 liter om overtollig water er doorheen te laten druppelen. De kom van 1,5 liter is perfect voor snacks of het serveren van bijgerechten tijdens het diner in het basiskamp. De kommen kunnen voedsel tot 140 graden Fahrenheit aan.

Het bereiden en opruimen van maaltijden op de camping kan gemakkelijk, efficiënt en leuk zijn met SOL’s Flat Pack-serie.

opmerkingen

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Rivanights
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0