De voordelen van een dagje uit met de trein

Ga jij binnenkort een dagje uit, dan doe je er goed aan om eens te kijken naar de mogelijkheden om met de trein te gaan. De kosten voor een treinkaartje zijn immers vaak in verhouding een stuk voordeliger, dan wanneer je de auto pakt. Vooral in de wat grotere pretparken en dierentuinen, betaal je vaak nog eens 10 tot 15 euro voor het parkeren van je auto, terwijl je met een pendelbus vanaf het station meestal gratis wordt gebracht. Op deze manier hoef je je niet alleen geen zorgen te maken om de auto, maar is het ook voor je kinderen vaak een hele belevenis. Zo kun je daarnaast ook na een lange dag slenteren heerlijk op de terugweg de ogen dicht doen en hoef je er niet over na te denken dat je nog moet rijden. Kortom, tal van voordelen dus! Ben je nog niet overtuigd, dan hebben we nog een aantal andere voordelen voor je op een rijtje gezet.

De kosten

Ga jij een dagje naar blijdorp, dan zijn de kaartjes blijdorp natuurlijk al prijzig genoeg. Toch is dit nog niet alles. Naast de kaartjes Blijdorp, moet je ook nog rekening houden met de kosten voor brandstof en de eventuele kosten voor het parkeren van je auto. Met enkel en alleen de kosten voor de kaartjes blijdorp ben je er dus nog niet. Door met de trein te gaan, kun je vaak een hele hoop kosten besparen. Er zijn meestal allerlei aanbieding en betaal je voor kinderen tot een bepaalde leeftijd vaak een gereduceerd tarief. Zo kun je vaak voor de helft van het geld wat je betaald voor het reizen per auto, ook gewoon met de trein. Vooral wanneer je een flink stuk moet reizen, want dan tikken natuurlijk ook de kosten voor de brandstof flink aan.

Reistijd naar blijdorp

Veel mensen hebben bij het reizen per trein het idee dat ze een stuk langer onderweg zijn. Toch is dit helemaal niet het geval. Waar je met de auto de kans hebt om in de file te staan, is dit met een trein natuurlijk niet. Vaak hoef je maar één keer over te stappen en rijdt er een pendelbus vanaf het station naar het pretpark. Wanneer je met de auto gaat, dan wil je vaak toch minimaal één keer stoppen om even de benen te strekken en moet je er rekening mee houden dat het vinden van een geschikte parkeerplek nog wel eens een uitdaging kan zijn. Kortom, allerlei voordelen dus!

Bestel online

Online tickets bestellen is één van de andere voordelen die het reizen per trein met zich meebrengt. Online heb je namelijk verschillende acties, waardoor het je nog meer geld kan schelen, dan dat je aanvankelijk zult denken. Wel is het goed om ook even een kijkje te nemen op shopadvies.nl. Hier vind je namelijk niet alleen allerlei verschillende kaartjes voor dierentuinen en pretparken, maar dus ook voor de trein.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Rivanights
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart